armando
Feb 15 2007, 23:03
printre sapaturile mele pe inernet si pe alte forumuri am dat de cateva manuale ce ar putea fi folositoare unora, in concluzie le impartashesc !
clima golf 2 trapa - plafon... to be continued
armando
Feb 15 2007, 23:20
de fapt.
aici is toate
B93DCR
Feb 17 2007, 16:22
Initiativa ta merita tot respectu

.Pacat ca eu nu am 16 Valve eu am doar 8 V,dar am gasit si pentru motorul meu ceva pe acolo
C.T.C.
Feb 18 2007, 11:28
am de vanzare un manual de reparatii pentru mk2..complet, nou noutz..20 RON
Cu diesel, nimic?
andreim
Feb 23 2007, 10:40
Uita-te aici
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page09 ca sint toate manualele de Golf II.
Andrei
C.T.C.
Feb 23 2007, 21:12
QUOTE (Bizonul @ Feb 18 2007, 11:28 AM)

am de vanzare un manual de reparatii pentru mk2..complet, nou noutz..20 RON
avantajul este ca poti face reparatia chiar langa masina doar deschizand la pagina X.un foarte mare avantaj zic eu..
QUOTE(armando @ Feb 16 2007, 12:03 AM)

printre sapaturile mele pe inernet si pe alte forumuri am dat de cateva manuale ce ar putea fi folositoare unora, in concluzie le impartashesc !
clima golf 2 trapa - plafon... to be continued
Salut! poti sa mai incarci inca o data manualele pe server? am incercat sa le descarc insa primesc mesaj ca nu mai exista pe server. am mare nevoie de manualul pentru trapa.. Mersi mult!
armando
May 10 2007, 07:59
mda, s-a facut ordine pe server. intra pe
http://andreig.nl/index.php?dir=Volkswagen...2/xtuffs_nshit/ si mai intra si
http://andreig.nl/index.php?dir=Volkswagen/ sa vezi diferite chestii, io am tot uploaduit treburi peacolo....
multumesc, multumesc, tocmai sunt pe care sa termin instalarea de A/C pe MkII si imi trebuia un astfel de manual
10x again
Archanghel
Jun 28 2008, 15:12
Daca nu are nimeni in format electronic, Eng sau Ro, poate are cineva carti, dar, formatul electronic este cel mai uzual pentru mine.
Poate se indura cineva.
Pentru MK2 1,6 am doar in germana....
Nu si celelalte.
DragosR
Jun 28 2008, 15:17
catalos
Jun 28 2008, 20:07
daca tot am ajuns la manuale, ma intereseaza si pe mine mk2 1.8, injectie 8 valve si tot ceea ce tine de reglajele acestui motor (inclusiv vacuumurile).
Archanghel
Jun 28 2008, 22:16
QUOTE(DragosR @ Jun 28 2008, 04:17 PM) [snapback]758492[/snapback]
O fi FOARTE BUNA manualul ala, dar scrie mai sus, ca eu caut romana sau engleza.....
germana nu stiu nici eu, si nici nu am pe nimeni sa-mi traduca.. Multumesc oricum.
Inca caut.
cristianionut
Jul 3 2008, 14:40
Cine are carte are parte!!

arhanghelul la parcul auto care il ai asteptam sa ne pui la dispozitie o biblioteca de carti in domeniu.
Tot ce am gasit eu este o carte de intretinere la golf 2 diesel acum citiva ani in limba romana.M-am mai intilnit cu tipul care vinde pe net si in Vitan in tirg.
Archanghel
Jul 3 2008, 20:39
Si ar trebui sa inetleg ce???!!?
steamroller
Jul 3 2008, 23:41
salut , ai mail cu : Haynes VW Golf 2 & Jetta Service And Repair Manual.pdf
sper ca am pus bine @yahoo.com daca nu mai trimit odata...
Archanghel
Jul 4 2008, 01:47
Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au trimis documentatie.
Cred ca acuma am cate 3 carti de la fiecare model in parte, si motorizari cat cuprinde.
Totul in afara de 16V
In rest am tot.
Inca odata multumiri.
Pentru cei care au trimis, o mana de ajutor, de la mine oricand, numai sa cereti.
Bravo Golfisti.
GTI_85
Jul 27 2008, 12:06
cine vrea documentatie pentru Golf gti si Jetta 1985 - da-ti-mi PM.
eu m-am apucat de capitala la a mea .. daca se poate sa imi dati ceva documentatie pentru diesel 1.6TD ..
Multumesc frumos pentru ajutor!
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu documentatie (de preferinta in limba romana) pt. un Golf 1,6 D?
Ma intereseaza orice. Si eu ma pregatesc de o RK.
Multumesc!!!
george10
Aug 12 2008, 00:36
Salut!
Ma poate ajuta cineva documentatie pt Golf II din 86?am probleme la instalatia electrica!(daca este in ro este si mai bine)
Multumesc anticipat pt intelegere si ajutor!
GTI_85
Aug 13 2008, 12:42
QUOTE(george10 @ Aug 12 2008, 01:36 AM) [snapback]788483[/snapback]
Salut!
Ma poate ajuta cineva documentatie pt Golf II din 86?am probleme la instalatia electrica!(daca este in ro este si mai bine)
Multumesc anticipat pt intelegere si ajutor!
Da mai multe detalii ca nu poate nimeni sa ghiceasca ce model de golf ai tu.
george10
Aug 13 2008, 14:08
QUOTE(GTI_85 @ Aug 13 2008, 01:42 PM) [snapback]789481[/snapback]
Da mai multe detalii ca nu poate nimeni sa ghiceasca ce model de golf ai tu.
Golf II 19F(cred ca GTI) benzina-1986(instalatia electrica)-brobleme cu luminile si cu electrovalva...
Multumesc anticipat de ajutor!
paco6(GOLF2 87')
Aug 14 2008, 18:32
pun si eu un manual pt cei interesati ...

poate ajuta eu il am de la laur mi se pare:D...
din pacate nu il pot pune aici dar care il vrea intrati pe id-ul meu (paco_ana15) si vi-l trimit e format PDF.
catalos
Sep 15 2008, 20:20
QUOTE (armando @ Feb 16 2007, 12:20 AM)

de fapt.
aici is toate

daca le mai ai, mai lasa serverul. ms
gigi_kent
Sep 16 2008, 07:25
nu mai sunt acolo de mult timp. o sa le uploaduiez toate pe vw**** pe categorii frumos...dar manualele nu mai exista acolo pe server...le am cerut si eu la armando
xilarion
Sep 18 2008, 23:50
Buna,
in urma cautarii pe net am gasit si eu HAYNES - "VW Golf & Jetta Service and Repair Manual" pentru modelele Mk2 in format pdf.
M-am gandit sa-l aduc (download) pentru ca poate fi folositor vreunui posesor de acest modele de VW. Daca il doreste cineva, sa-mi dea nu semn.
Marius
mastabac
Sep 21 2008, 11:12
ar fi dragutz daca toate manualele in format pdf ar fi intr-un topic special la download pentru doritori. nu stiu daca contravine vreunei legi ? ca ma tot chinui sa gasesc un haynes complet... pana acum tot ce am gasit sunt niste versiuni scanate in pdf dar incomplete... si plus mai era linkul asta foarte util "www.ruddies-berlin.de" cu pagini scanate dar in limba germana. nu zic ca atunci cand imi ardea buza cu carbu am stat si am tradus cu un dictionar frazeologic online (dracia dracu) o intreaga cartulie de prezenta functionarea si depanarea lui 2EE. Mi-e ciuda ca nu imi mai gasesc traducerea sa o scanez din nou si sa o pun pe site ca e munca asidua de o saptamana acolo si e pacat sa nu profite si altii.
si ar mai fi o treaba interesant de facut: prin poze detaliate asupra unui caz concret de explicat diferite proceduri de maintenanta si reparatii... asta pentru ajutarea si atragerea si altor membri care nu stiu inca ce inseamna sa iti iei o asemenea masina

... nu mai zic ca nici eu dupa atata timp nu am apucat sa desfac fiecare surub din ea si nu pot spune ca o cunosc in totalitate.
mastabac
Sep 22 2008, 09:48
in concluzie ma ajuta si pe mine cineva cu un haynes de G2 complet in PDF ? ca al meu e incomplet (are cateva capitole lipsa si altele de 2 ori).
multzam in avans...
PS: armando, linkul ala nu merge. nu mai e valabil sau am eu vreo limitare ?
eugen_zim
Sep 23 2008, 10:01
Hai ca sa deviat de tot subiectul....
Muttley..deschide un titlu la aria tehnica si o sa mut eu acolo toate posturile de aici..
Nu mai continuam aici cu pareri si explicatii la aresa problemei lui Muttley...
Multa bafta
mastabac
Sep 23 2008, 10:15
zimule, nu putem sa facem direct o sectiune download direct cu acces FTP ? ca forumul limiteaza la 550K marimea si daca mai pune lumea cate un link la alte situri alea nu mai merg peste o vreme. sau o sa fie problema cu traficul facut ?
Muttley
Sep 24 2008, 12:03
QUOTE (eugen_zim @ Sep 23 2008, 11:01 AM)

Hai ca sa deviat de tot subiectul....
Muttley..deschide un titlu la aria tehnica si o sa mut eu acolo toate posturile de aici..
Nu mai continuam aici cu pareri si explicatii la aresa problemei lui Muttley...
Multa bafta
Cu cea mai mare placere! Numa' ca aveti nu stiu ce setari care nu mi-au permis sa incep topic nou.
Ete:
CODE
Board Message
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.
The error returned was:
Sorry, you do not have permission to start a topic in this forum
eugen_zim
Sep 24 2008, 12:15
Man nu merge pentru ca esti nou logat...citeste regulamentul.
Referitor la problema ta ...vezi ca ai topic deschis de mine...
xilarion
Sep 25 2008, 21:13
QUOTE (mastabac @ Sep 22 2008, 10:48 AM)

in concluzie ma ajuta si pe mine cineva cu un haynes de G2 complet in PDF ? ca al meu e incomplet (are cateva capitole lipsa si altele de 2 ori).
multzam in avans...
PS: armando, linkul ala nu merge. nu mai e valabil sau am eu vreo limitare ?
Buna,
dupa cum spuneam si in postul meu anterior, eu am varianta
HAYNES - "VW Golf & Jetta Service and Repair Manual" pentru modelele Mk2 in format pdf. Are 286 de pagini si 12 capitole.
Daca exista o varianta tehnica de postare a manualului (gen FTP) si varianta este considerata utila, pot sa o trimit in forma electronica (upload) astfel incat sa dispuna de ea toti cei interesati.
Marius
mastabac
Sep 26 2008, 10:08
cu ftpul se pare ca e mai complicat datorita securitatii si transferului... desi caut inca o solutie viabila de stocare fisiere mari online, ma gandesc ca totusi un PDF se poate sparge in fisiere separate pentru fiecare pagina sau capitol. si asa poate reusim sa scadem sub limita de 500K de postare pe forum. dar ma gandesc cum sa facem sa tinem topicul cu manuale inchis comentariilor sau sa il curatam de inutilitati la sfarsit. adica sa fie un topic doar cu manuale. pentru asta o sa fie nevoie de ajutorul unui moderator.
mastabac
Oct 3 2008, 08:18
ba e ok florine. numai ca nu-l vazusem pana acum. totusi, daca mai ai si alte detalii in limbi inteligibile sau diagrame de montaj mai clare please post them

))
R_a_z_v_a_n
Oct 3 2008, 08:35
E pus de gribelu un manual de reparatii Haynes.
Intra aici!
Scuze ca ma bag asa peste ... dar as vrea sa`mi spuna si mie cineva ... cum sa reglez un 1.8 8v cis ... cand apas acceleratia dintr`o data cu 1-a de oe lock , da asa in bot.adica... parca face frana de motor. Din ce cauza?Si unde sa umblu?
dieselbee
Oct 15 2008, 14:24
QUOTE (xilarion @ Sep 25 2008, 10:13 PM)

Buna,
HAYNES - "VW Golf & Jetta Service and Repair Manual" pentru modelele Mk2 in format pdf. Are 286 de pagini si 12 capitole.
Daca exista o varianta tehnica de postare a manualului (gen FTP) si varianta este considerata utila, pot sa o trimit in forma electronica (upload) astfel incat sa dispuna de ea toti cei interesati.
Marius
daca te uiti un pic inauntru ne zici si 9 ce contine? Si eu am un manual de Haynes dar este exclusiv pentru motoare pe benzina. Mi-ar trebui si unul pe diesel.
xilarion
Oct 15 2008, 17:59
Am verificat manualul si iata informatiile:
"Models covered VW Golf & Jetta Mk 2 models with petrol engines, including fuel injection, catalytic converter,
Formel E, 16-valve and special/limited edition models 1043 cc, 1272 cc, 1595 cc & 1781 cc
Covers mechanical features of Van. Does not cover Convertible, Rallye, Caddy, diesel engine, 4 -wheel drive, Mk 1 models
or new Golf range introduced in February 1992"
deci inteleg eu ca nu este destinat si motoarelor diesel.
mihaila
Nov 19 2008, 10:20
www.manualeauto.ro
sunt in romana, nu e cine stie ce, dar se gaseste cate ceva interesant
strumf11
Dec 7 2008, 01:16
QUOTE (zib3r NOR @ Oct 3 2008, 06:34 PM)

Scuze ca ma bag asa peste ... dar as vrea sa`mi spuna si mie cineva ... cum sa reglez un 1.8 8v cis ... cand apas acceleratia dintr`o data cu 1-a de oe lock , da asa in bot.adica... parca face frana de motor. Din ce cauza?Si unde sa umblu?
cu un imbus hexagonal de 3 lung de cel putin 20 cm. dar verifica intai presiunea de benzina. dar ai grija ca e un reglaj foarte fin. daca dai prea mult de surubu ala s-ar putea sa nu mai mearga deloc!
codrut mitulescu
Dec 10 2008, 19:47
QUOTE (xilarion @ Sep 25 2008, 09:13 PM)

Buna,
Marius
salut
sunt codrut ,nou pe forum dar cu probleme vechi.oricum as avea si io nevoie de 1 manual pt golf 1. {in orice format o fi}
si daca nu il ai poate cunosti pe cineva care cunoaste pe cineva care are un var si vecinu' lui are 1 manual pt golf1
si daca dupa toate astea mai vrea sa mi-l trimita la cd_d1@yahoo.com o sa-ti raman dator vesnic :]
QUOTE (steamroller @ Jul 3 2008, 23:41)

salut , ai mail cu : Haynes VW Golf 2 & Jetta Service And Repair Manual.pdf
sper ca am pus bine @yahoo.com daca nu mai trimit odata...
vreau si eu dac mai ai de mk2 1,6td
multumesc anticipat

dancalinpop@yahoo.com
4rch0n
Feb 25 2009, 17:08
deci ceva manual de Golf II 1.6 D se poate gasi???
QUOTE (4rch0n @ Feb 25 2009, 17:08)

deci ceva manual de Golf II 1.6 D se poate gasi???
asta caut si eu...
dieselbee
Mar 4 2009, 14:38
din toate cautarile pe care leam dat pe net in engleza am gasit doar manualul de la haynes, care este bun pentru sasiu in general dar nu are referinte decat pentru motoare pe benzina.
Daca are cineva documentatie pentru motor de 1.6 D sau TD, ar fi un gest frumos sa dea mai departe.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.