IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Collapse

> Anunţ vwForum

2010-8-10 0:00:00 GMT

> Reguli specifice ariei

In aria "Masina mea" este permisa discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic.
Sunt interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

Se interzice postarea fisierelor video, a imaginilor, a link-urilor sau adreselor web unde sunt gazduite fisiere video ori audio sau a relatarilor despre incalcari explicite ale legislatiei, pe care le-ati reusit cu autoturismul (sau orice alt mijloc de locomotie) si au cea mai mica legatura cu viteze peste limita legala, curse ilegale de masini si/sau alte activitati ilegale/imorale.
In concluzie trebuie sa retineti ca nu se accepta discutiile de orice natura si sub nicio forma privind curse ilegale, liniute, comportamente agresive, injurii, remarci acide sau, din contra, laude care sa promoveze aceste abateri. Orice incalcare a acestui paragraf va fi sanctionata cu stergerea respectivului post si warning atat pentru autor cat si tuturor celor care participa sau dezvolta o astfel de discutie.

De asemenea, avand in vedere natura mai "speciala" a discutiilor din aceasta arie, moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge orice post fara explicatii suplimentare.
Eventualele reclamatii pe aceasta tema nu vor fi luate in considerare.

6 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Passat B6 2007, The Black Widow
kalu
post Jan 23 2010, 19:30
Post #1

Membru Level 2

Posturi: 591
Membru numărul: 14.932
Număr auto: KAL
Oraş: Iaşi
Maşina: VW Passat 3C 2007 1,9 TDI

Nu a trecut mult de cand am schimbat Golful pe un passat B6, si am zis ca merita sa-i deschid si lui un topic. cu toate ca nu "sare in ochi" precum golful are si el ceva de aratat si sunt f multumit de el ... sper ca nu doar pentru moment ... (IMG:style_emoticons/default/icon_cool.gif)

Passat 3C
Confortline +
Fabricatie 2007 - negru
Motor 1,9 TDi-PD - 105 hp , BXE - cutie manuala 5+1
12300 km , cu carte service - verificat istoric la reprezentanta

ESP cu tot ce include
Airbag : nu stiu cate sunt (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Dubluclimatronic
Geamuri electrice fata/spate
Oglinzi electrice incalzite , rabatabile electric , heliomata la sofer
Oglinda retrovizoare heliomata automat
Computer de bord MFD - cu setari ptr coming home/ leaving home
Volan sport imbracat in piele , comenzi
Pilot automat
Proiectoare ceata
Jante aliaj 7j x 16'' Milwaukee cu suspensie confort
Scaune cu tapiterie plus, incalzite cu reglaj lombar , electric la sofer
Cotiera fata / spate
Cotiera si torpedo frigorifice
Pachet fumatori fata/spate
Navigatie MFD 2
CD navigatie europa (nu include Ro )
Magazie 6 CD in topedo
Audio cu 10 difuzoare
Senzor ploaie
Senzor lumini
Senzori parcare spate
Senzori parcare fata
Senzor presiune pneuri
Dezaburire Parbriz cu degivrare electrica
Duze spalator parbriz incalzite
Trapa electrica
Perdelute geamuri spate
Perdeluta electrica luneta
Pachet lumini
Pachet crom int. / ext .

daca am omis ceva voi adauga ulterior...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://img715.imageshack.us/img715/4536/passat005.jpg) (IMG:http://img251.imageshack.us/img251/1777/passat008.jpg) (IMG:http://img251.imageshack.us/img251/8017/passat014.jpg) (IMG:http://img268.imageshack.us/img268/8792/passat004.jpg)

(IMG:http://img59.imageshack.us/img59/2397/passat007.jpg)

S-au adaugat :
-placutele de inmatriculare de la Golf
-4 cauciucuri de iarna Michelin Primacy Alpin 215/55/16 pe jantele oem
-fara inscriptionare model si cilindree
-California scents chery (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by kalu: Jan 23 2010, 19:33
Go to the top of the page
PM
+Quote Post
Circoloco
post Jan 23 2010, 19:40
Post #2

Membru Level 2

Posturi: 271
Membru numărul: 16.307
Oraş: Constanţa
Maşina: Vw Bora 1.9 TDI 115Hp +

La dotarile pe care le are si numarul de km cred ca ai facut cea mai buna afacere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Daca avea un set de jante 17" si bi-xenon era cu tot ce-ti trebuie. Cu jantele o rezolvi, lafel si cu xenonul chiar daca va fi doar pe scurta si nu de calitatea unui xenon OEM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sa o stapanesti sanatos (IMG:style_emoticons/default/icon_thumright.gif)

This post has been edited by Circoloco: Jan 23 2010, 19:43
PM
+Quote Post
dark_master
post Jan 23 2010, 20:05
Post #3

Membru Level 2

Posturi: 307
Membru numărul: 22.051
Număr auto: CJ-11-NZV
Oraş: Cluj-Napoca
Maşina: VW Passat 1.9 TDI 105 CP

Aproape ca sunt invidios la cate dotari are! Sa o stapanesti sanatos! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Un pret pentru masina? A fost cumva masina de showroom(cu asa putin km)?
PM
+Quote Post
@DRI@N
post Jan 23 2010, 20:09
Post #4

Membru Level 2

Posturi: 379
Membru numărul: 20.331
Număr auto: GL 08 RMN
Oraş: Galaţi
Maşina: VW PASSAT 3C HIGHLINE R-LINE 2007 2.0TDI 185CP

La nr de km este o mica greseala 123870 poate.
Cel putin asa arata in poza bordul .
In rest ce pot sa zic "Sa o stapanesti sanatos si sa te duca pe unde vrei tu" .
PM
+Quote Post
dumitruvlad
post Jan 23 2010, 21:48
Post #5

Primul pas

Posturi: 8
Membru numărul: 57.600
Număr auto: BC 89 VBV
Oraş: Oneşti
Maşina: volkswagen passat b 5.5 2003 1.9 tdi 131 cp

probabil a omis el o cifra. masina e super, interiorul arata superb. putin mai multa putere daca ar fi avut si era aproape "dream deutsch car" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by dumitruvlad: Jan 23 2010, 21:48
PM
+Quote Post
ciprianD
post Jan 23 2010, 22:45
Post #6

Membru Level 2

Posturi: 130
Membru numărul: 4.777
Număr auto: BC 09 CYP
Oraş: Bacău
Maşina: VW Passat B5.5 2003 AWX 1.9 TDI 131 CP

Frumoasa masina si dotata nu gluma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multi km fara probleme (IMG:style_emoticons/default/icon_thumright.gif)
PM
+Quote Post
lucian_90tud
post Jan 23 2010, 23:09
Post #7

Membru Level 2

Posturi: 318
Membru numărul: 23.135
Număr auto: T U D
Maşina: Volkswagen Golf V 2004 1.9 TDI

Smechera masina ai Kalule. Am admirat-o azi la intalnire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Foarte frumoasa si la cati bani ai dat pe ea a meritat din plin. Sa ai grija de ea cum ai avut si de Golf si sa o tot la fel sau chiar mai frumoasa decat precendenta, si nu in ultimul rand multi km fara probleme.

Pentru inceput ai putea sa ii pui un kit de xenon ca faruri cu lupa ai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si restu` vezi tu.

PS: accesoriu important : stiker vwforum, in caz ca nu ai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by lucian_90tud: Jan 23 2010, 23:10
PM
+Quote Post
Iulian (DeLuxeRo...
post Jan 23 2010, 23:17
Post #8

Primul pas

Posturi: 5
Membru numărul: 50.783
Oraş: Bucureşti
Maşina: N/A N/A N/A

nu este cumva sub-motorizata? 105 CP pe caroseria de Passat mi se par putini...mai mergeau ei pe Golf, dar acum....
desigur, se poate spune ca investitia intr-un chip tuning iti va aduce puterea de pe 2.0 dar va lovi si ambreiajul...

oricum, e decizia ta si tu stii cel mai bine ce iti prieste...felicitari pentru noua achizitie, e foarte dotata si arata foarte bine...sa ajunga macar jumatate din fostul tau Golf (ti-am urmarit topicul) si va fi fenomenala...

This post has been edited by Iulian (DeLuxeRo): Jan 23 2010, 23:18
PM
+Quote Post
Turbocip
post Jan 24 2010, 00:06
Post #9

Membru Level 2

Posturi: 1.151
Membru numărul: 164
Număr auto: B 77 ANC
Maşina: AUDI A4 [8E] B6 1.9 TDI + TCM

Chiar este frumoasa masina ! Si dotarile care le are o face si mai atragatoare .
PM
+Quote Post
Z X Z
post Jan 24 2010, 00:08
Post #10

Membru vwForum

Posturi: 46
Membru numărul: 40.190
Număr auto: IS 99 LUS
Maşina: Audi A6 C5 2003 2.5 TDI Quattro

Sa o stapanesti sanatos...si sa o faci mai frumoasa decat golful. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vei renunta la cromul de pe ea?
PM
+Quote Post
kalu
post Jan 24 2010, 06:51
Post #11

Membru Level 2

multumiri ptr aprecieri...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jantele sunt...dar sa vina caldura...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
xenonul cred ca va fi...chiar daca nu bi-xenon, dar pot trai si fara el...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
masina a costat 10 850 euro si cu faimoasa taxa + rar + asig (toate chelt.) a ajuns 11 700.
km astia sunt ,nu s-a omis nici o cifra... 123700 erau cand am luat-o ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu stiu daca va urma Golful...ramane de vazut.
submotorizata - poate putin, eu simt o diferenta f mica intre cum se accelera golful si cum se accelereaza asta . eu spun ca e destul, cel putin deocamdata ... e balena, nu masina sport...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , iar cuplul e mai mare decat la 2.0 benzina. o sa mai vad incarcata full prin munti , dar la cat circul asa , nu cred ca va fi o problema...

si dotarile... o parte din ele ori nu le folosesc des, ori nu am nevoie de ele , ori le consider fite , insa si acestea conteaza destul de mult.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nu cred ca voi renunta la crom, cel putin nu la cel de pe portiere...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
PM
+Quote Post
dumitruvlad
post Jan 24 2010, 09:05
Post #12

Primul pas

Posturi: 8
Membru numărul: 57.600
Număr auto: BC 89 VBV
Oraş: Oneşti
Maşina: volkswagen passat b 5.5 2003 1.9 tdi 131 cp

in primul tau post ai scris 12300 km, iar cineva observase disconcordanta dintre ce ai scris tu si ce arata bordul, de asta am spus ca ai omis o cifra.
PM
+Quote Post
WVWZZZ
post Jan 24 2010, 10:57
Post #13

Moderator

Posturi: 802
Membru numărul: 19.163
Oraş: Ploieşti
Maşina: Volkswagen Golf GT Sport 2008 BKD//BKP/BXE

Sa o stapanesti sanatos! Ti-am spus ca vei gasi ceva mai bun cand ai dat Golful (IMG:style_emoticons/default/icon_thumleft.gif)
PM
+Quote Post
Turbocip
post Jan 24 2010, 11:06
Post #14

Membru Level 2

Posturi: 1.151
Membru numărul: 164
Număr auto: B 77 ANC
Maşina: AUDI A4 [8E] B6 1.9 TDI + TCM

QUOTE (kalu @ Jan 24 2010, 08:51) *
submotorizata - poate putin, eu simt o diferenta f mica intre cum se accelera golful si cum se accelereaza asta . eu spun ca e destul, cel putin deocamdata ... e balena, nu masina sport...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , iar cuplul e mai mare decat la 2.0 benzina. o sa mai vad incarcata full prin munti , dar la cat circul asa , nu cred ca va fi o problema...

Cu chiptuning o duci usor in 140CP /305Nm - cu siguranta va fi alta senzatie dupa .
Vezi intai cum se prezinta la drum .
PM
+Quote Post
nemtzalau
post Jan 24 2010, 11:08
Post #15

Membru Level 2

Posturi: 216
Membru numărul: 4.441
Număr auto: NT-84-CYA
Oraş: Târgu Neamţ
Maşina: Volkswagen bora 2001 negru mat 1.9sdi 68cp

foarte frumos passatu,jos palaria,pun pariu ca prima modificare/imbunatatire asupra masinii va fi folia pe geamuri,nu`i asa?
PM
+Quote Post
B_U_T
post Jan 24 2010, 12:05
Post #16

Nick anterior: But_Fns

Posturi: 707
Membru numărul: 20.287
Număr auto: N/A
Oraş: Ploieşti
Maşina: Volkswagen Skoda Passat &Octavia2 1.9TDI&1.9TDI

Foarte frumos Passat-ul.Si motorul e ok pt. greutatea ei daca nu vrei sa faci raliuri,sa o stapanesti sanatos!
P.S Sper ca pe viitor sa pui leduri si pe stopurile de pe portbagaj,arata f. marfa. De unde ai cumparat-o la pretul asta ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by But_Fns: Jan 24 2010, 12:06
PM
+Quote Post
Iulian (DeLuxeRo...
post Jan 24 2010, 12:17
Post #17

Primul pas

Posturi: 5
Membru numărul: 50.783
Maşina: N/A N/A N/A

QUOTE (kalu @ Jan 24 2010, 06:51) *

ma refeream la 2.0 TDI...fata de 2.0 benzina este mai mult decat evident ca are ceva cuplu in plus...comparatia se referea strict la TDI-uri
PM
+Quote Post
Auras
post Jan 24 2010, 12:51
Post #18

Membru Level 2

Posturi: 850
Membru numărul: 11.369
Număr auto: BZ 19 ARL
Oraş: Galaţi
Maşina: Seat Toledo 2003 1M ARL 150+cai

Felicitari kalule ti-o spun si aici pentru achizitia unei masini foarte dotate, sa o stapanesti fara evenimente nedorite si sa o personalizezi incet incet ca nu cred ca o sa ramana asa stock, odata ce ai inceput si ai microbul de a face modificari in sange nu scapi.
Recomand o folie neagra pe geamuri de aceeasi nuanta fata-spate, un kit xenon Af, leduri in loc de becuri in pozitie, nr de inmatriculare si plafoniere interior, asta ptr inceput (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Referitor la motorizare foarte bine ca ai ales 1,9 si nu 2.0 tdi ca se stie ca sunt foarte problematice si cand incep sa pice de pe ele nu se mai opresc, consum si mai mare de ulei, injectoare prtentioase, iar vb lui Kalu- la cum merge el cu masina ar putea sa isi ia si A8 cu motor de 1,9, asa ca nu incepeti cu resoftari sau chip tuning ca nu il intereseaza aspectul (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)
In rest ar mai merge kitul de R-line si ceva multimedia la interior ca tot ai navigatia aia si e pacat sa o tii de cd player doar

This post has been edited by Auras: Jan 24 2010, 12:53
PM
+Quote Post
kalu
post Jan 24 2010, 14:56
Post #19

Membru Level 2

mc mc,intradevar am gresit in primul post (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
la chip nu ma gandesc deocamdata,poate pe viitor . repet ca la masina asta nu o sa mai calc pedala ca la golf...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...nu e genul ei...

voi vedea usor usor ce voi pune pe ea...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . deocamdata ramane asa...

This post has been edited by kalu: Jan 24 2010, 14:59
PM
+Quote Post
adrianoss
post Jan 24 2010, 15:36
Post #20

Primul pas

Posturi: 4
Membru numărul: 56.649
Maşina: passat b6 1.9tdi

intradevar.. f frumoasa masina.. am si eu una exact asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D . da nu cumva a fost lovita? uita te la linia usilor pe partea dreapta.. si pielea de pe volan cu ce o intretii? ca la al meu s a cam luat vopseaua acolo unde tin mana mai des....

aa apropo.. f buna alegere cu 1.9... bn ca nu ai luat 2.0.. ca ti blestemai zilele... alea d 2.0 tdi au probleme la turbo si injectoare...

This post has been edited by adrianoss: Jan 24 2010, 15:36
PM
+Quote Post

6 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2010 - 16:21