IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Service in Bucuresti "La Service" www.la-service.ro, www.la-service.ro
anorganix
post Nov 16 2009, 10:53
Post #1

Suport tehnic

Posturi: 925
Membru numărul: 2
Oraş: Bucureşti
Maşina: Golf MK4 AHF

Super de treaba baietii.
Am fost acolo cu ceva probleme (proiect personalizat pentru masina) si am plecat foarte multumit.

Bravo! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
PM
+Quote Post
TEFF
post Nov 16 2009, 23:45
Post #2

Membru Level 2

Posturi: 180
Membru numărul: 45.741
Număr auto: B 777 TFF
Oraş: Alexandria
Maşina: Audi S3 TFSI

Servicii nota 10. Recomand cu incredere!
PM
+Quote Post
Rapier
post Jan 7 2010, 23:24
Post #3

Moderator Senior

Posturi: 3.886
Membru numărul: 6.366
Număr auto: B xx WRO
Maşina: Audi A4 B6(8E) 2004 (AVF) 1.9TDi >131CP

Uite ca desi eu am fost pe acolo in cateva randuri si am rezolvat destule probleme, nu am scris nimic despre ei desi ar fi trebuit. Ii stiu foarte bine atat pe Packard cat si pe Stefan si sunt multumit de cum s-a lucrat la masina.

Am inceput prima lucrare cu ei anul trecut cand am facut revizia. Desi nu foarte convins la inceput (recunosc), atitudinea, faptul ca ii stiam pe baieti, preturile bune si in primul rand disponibilitatea m-a convins sa imi fac revizia la ei. Un amanunt care a cantarit greu a fost acela ca Marian a venit si mi-a luat masina, a facut revizia si pana la sfarsitul programului a fost cu ea inapoi la mine la serviciu. Totusi este posibil ca acest "tratament" sa fi fost datorat relatiei bune pe care o am cu ei, sper ca nu o sa incerce toata lumea acum sa ceara acest lucru ca altfel nu vor mai avea timp de masini ci o sa stea sa le plimbe prin Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

A urmat o operatie de igenizare a instalatiei de clima...de doua ori ca sa fiu sigur. A iesit bine.

Am continuat in iarna aceasta in urma unui zgomot suspect la roata. Am banuit capul de planetara si am vorbit cu Marian. Dupa vizita masinii in service sa constatat lipsa unui surb care trecea prin punte, cadru motor si mai multe pe acolo ceeace genera de multa vreme niste zgomote suspecte pe partea dreapta pe care nu stiam de unde sa le iau...am aflat...de acolo erau. Evident, in Romania nu se gaseste nimic atunci cand ai nevoie. Probabil puteam gasi 100 de Audi foarte bune si frumoase de vanzare la ora aia, dar evident ca un amarat de surub nu se putea gasi decat pe comanda in Germania si dura 1 saptamana minim. Dar cum spuneam, Romania este tara tuturor posibilitatilor...surub de cumparat nu se gasea dar Marian s-a descurcat la un strungar, avand drept model surubul celalalt pe care in mod miraculos il mai aveam pe masina. A fost facuta o clona a lui la strung (si care sper sa reziste mai bine decat oaia aia de care stim cu totii...), si acum totul este in regula...masina este mult mai inchegata si zgomotele suspecte au disparut (acuma mai am doar zgomote care nu sunt suspecte)

Tot cu ocazia asta a fost schimbat si lichidul de frana cu unul mai bun, lichidul de servo (cu care ocazie mi-a disparut si zgomotul enervanj atunci cand roteam volanul) si in final capul de planetara, motivul initial pt care am dus masina in service. Totul s-a desfasurat pe durata a doua zile si s-a finalizat cu bine atat pentru masina cat si pentru buzunarul meu.

Cam asa as rezuma (da...a fost un rezumat...cine vrea povestea completa sa imi dea PM) relatia de pana acum cu Marian & CO. Cu siguranta nu va fi ultima data cand ajung la ei (sper doar pt revizii nu chestii grave) si tot cu siguranta ii voi recomanda si altor prieteni cu probleme la masina.
PM
+Quote Post
X-Ecutor
post Mar 16 2010, 23:16
Post #4

Moderator

Posturi: 2.041
Membru numărul: 1.346
Maşina: Seat Ibiza | Leon AZQ | BLS

Ma bucur foarte mult sa vad atatea feedback-uri pozitive (IMG:style_emoticons/default/icon_thumright.gif)
M-am hotarat sa merg si eu la ei cu ibiza sotiei, trebuie dat spoilerul fata jos si sa ii montez faruri noi cu H7 (cele vechi H4 sunt total ineficiente).

Pentru ca aproape toate posturile erau cu feedback s-a luat decizia de a le muta in topicul Feedback LA SERVICE (Packard).
De asemenea am adaugat la titlul acestui topic adresa web corespunzatoare pentru ca foarte multa lume s-a interesat de ea.
Mult succes in continuare baietilor de La Service si la cat mai multi clienti multumiti! (IMG:style_emoticons/default/icon_thumright.gif)
PM
+Quote Post
packard
post Apr 22 2010, 18:09
Post #5

Comerciant

Posturi: 111
Membru numărul: 17.285
Maşina: Seat Leon Cupra 4 ARL 150 CP

S-au mai adaugat cateva pagini de feedback pe topicu creat. Multumim celor care ne-au trecut pragul !
PM
+Quote Post
packard
post May 30 2010, 20:03
Post #6

Comerciant

Posturi: 111
Membru numărul: 17.285
Maşina: Seat Leon Cupra 4 ARL 150 CP

LINK CATRE TOPICUL DE FEEDBACK http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=59739
PM
+Quote Post
X-Ecutor
post Jul 12 2010, 17:41
Post #7

Moderator

Posturi: 2.041
Membru numărul: 1.346
Maşina: Seat Ibiza | Leon AZQ | BLS

Am mutat posturile in aria de feedback.
PM
+Quote Post
3millien
post Aug 18 2010, 08:43
Post #8

Nick anterior: taf

Posturi: 34
Membru numărul: 53.294
Maşina: Volkswagen Golf 5 1.9 TDI

Am trecut iar pe la service sa-mi schimb semnalul stanga (era spart si nu mai mergea) dupa ce oglinda a suferit multe lovituri prin parcare si chiar in benzinarie (IMG:style_emoticons/default/ceuameni2qv.gif) .Lucrarea a fost efectuata curat si rapid ~ 10 min. Marian a dat iar dovada de o amabilitate exemplara prin raspunsurile si sfaturile utile ce mi le-a oferit, plus constatarea pe rampa gratuita. Astept pe viitor oferta aceea la volant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sa traiti 1000 de ani!
PM
+Quote Post
b97dmt
post Aug 19 2010, 12:40
Post #9

Membru Level 2

Posturi: 382
Membru numărul: 4.558
Număr auto: b97dmt
Maşina: VW PASSAT 3BG 2003 1.9TDI 101CP

Am fost de dimineata la "La service" pt revizie la Golful V de servici,ulei si toate filtrele . Totul a durat o ora , s-a lucrat curat , baietii amabili si atenti , ma declar multumit
PM
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 3rd September 2010 - 07:45