Anunţ vwForum
Anunţ vwForum
| 2010-8-10 0:00:00 GMT |
Aria a fost curatata cu mari eforturi, de topic-uri deschise fara sens.
Toate topic-urile au fost redenumite cu titluri ce reflecta continutul acestora.
Apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat. Inarmeaza-te cu rabdare si cauta prin topic-uri, sunt 95% sanse sa gasesti un topic deschis pe tema ce te intereseaza.
Nu uita ca exista si o functie de Google Search pe pagina!
Sunt interzise posturile ce contin doar multumiri, acestea vor fi sterse.
Daca doriti sa multumiti unui coleg pentru ajutorul sau raspunsul acordat, va rugam sa faceti acest lucru numai prin Personal Message.
Daca toti vom posta multumiri sau alte asemenea posturi in ariile tehnice, topicurile respective vor fi pline de posturi ce vor ingreuna gasirea informatiilor utile.
Nu suntem pe un canal de IRC, nu e nevoie sa raspunzi la toate topicurile, scrie numai daca ai ceva de spus si esti sigur ca informatiile tale sunt utile.
Nu iti bate joc de munca moderatorilor!
![]() ![]() |
Oct 11 2009, 14:36
|
|
|
Membru vwForum Posturi: 57 Înscris: 16-September 07 Membru numărul: 16.298 Număr auto: NT Oraş: Roman Maşina: Volkswagen Passat 3bg 2003 1.9 TDI 101CP |
Se poate scoate motorina din rezervor cu un furtun la masina din semnatura?
Se intampla ceva daca scot motorina din rezervor? |
Oct 11 2009, 18:02
|
|
|
Membri Seniori Posturi: 1.883 Înscris: 11-March 06 Membru numărul: 4.720 Număr auto: B-99-SWA Oraş: Bucureşti Maşina: Seat Leon 2001 1.9TDi 110@145 |
ori bagi furtunu pe la busonu de uplere si lasi sa curga .... ori mai sigur; dai jos bacheta scoti pompa cu sonda de nivele si scoti pe acolo cu furtunu.... macar asa stii ca ai curatat totu`
|
Oct 11 2009, 18:32
|
|
|
Membru vwForum Posturi: 57 Înscris: 16-September 07 Membru numărul: 16.298 Număr auto: NT Oraş: Roman Maşina: Volkswagen Passat 3bg 2003 1.9 TDI 101CP |
Nu afecteaza cu ceva daca scot motorina din el pe la buson?
|
Oct 11 2009, 18:51
|
|
|
Membru Level 2 Posturi: 499 Înscris: 28-February 08 Membru numărul: 22.900 Număr auto: hr o6 adl Oraş: Topliţa Maşina: vw golf golf 4 1,9 tdi |
Nu e mai bine sa mergi masina sa se consume motorina?
|
Oct 11 2009, 20:02
|
|
|
Membru Level 2 Posturi: 331 Înscris: 26-July 08 Membru numărul: 29.377 Oraş: Galaţi Maşina: Volkswagen Passat 1,9tdi 131cp |
el vrea sa o scoata in bidon nu pe esapament (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
Oct 11 2009, 20:25
|
|
|
Membru Level 2 Posturi: 117 Înscris: 25-July 09 Membru numărul: 51.649 Număr auto: B xx VTU Oraş: Bucureşti Maşina: Volkswagen Polo 9N 1.9 Tdi AXR |
De acord cu colegul Swat cat....este mult mai usor de scos pe sus deoarece nu intampini niciun obstacol precum cotul de dupa buson......si nu... nu se intampla nimic daca scoti motorina....
|
Nov 24 2009, 23:11
|
|
|
Membru vwForum Posturi: 99 Înscris: 21-April 07 Membru numărul: 12.289 Oraş: Zalău Maşina: Volkswagen Bora 1.9 TDI 115 CP |
eu am scos cu o pompa conecta la o masina de gauri.am scos frutunul care vin in filtru.
|
Feb 2 2010, 09:40
|
|
|
Membru vwForum Posturi: 17 Înscris: 11-June 09 Membru numărul: 49.114 Număr auto: SV.10.*** Oraş: Iaşi Maşina: Volkswagen GOLF 4 1.6-16v - AZD |
Cel mai simplu e pe la buson nu ai nevoie decat de un furtun si sa stii cum se scoate vinu din damingeana (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... te chinui un pic sa bagi furtunul pana trece de acel cot (acu mai stiu ca mai sunt variante de masini care au o plasa inainte de a ajunge in rezervor , un fel de filtru) ... dar rezolvi problema fara complicatii
|
Feb 2 2010, 10:05
|
|
|
Membru Level 2 Posturi: 1.144 Înscris: 15-September 08 Membru numărul: 31.901 Număr auto: VIK Oraş: Bucureşti Maşina: Volkswagen Passat B6 Blackedition 2009 1.9TDI *140CP |
O scoti pe la buson, nu-i nicio problema doar ca te chinuiesti ceva timp... Daca doresti sa faci aceasta operatiune pentru a scapa de impuritatile din rezervor mai bine il dai jos, il speli pe interior cu apa fierbinte si il lasi bine sa se usuce inainte sa-l montezi la loc. Nu-i o treaba prea usoara, daca nu ai unde (un garaj incalzit) si nu te pricepi, mai bine mergi la service... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
Feb 2 2010, 22:40
|
|
|
Membru vwForum Posturi: 67 Înscris: 16-July 09 Membru numărul: 51.091 Oraş: Alba Iulia Maşina: Audi a3 tdi 110cp |
O scoti pe la buson, nu-i nicio problema doar ca te chinuiesti ceva timp... Daca doresti sa faci aceasta operatiune pentru a scapa de impuritatile din rezervor mai bine il dai jos, il speli pe interior cu apa fierbinte si il lasi bine sa se usuce inainte sa-l montezi la loc. Nu-i o treaba prea usoara, daca nu ai unde (un garaj incalzit) si nu te pricepi, mai bine mergi la service... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu trebuie scos pt a fi curatat, daca dai jos sonda litrometrica de sub bancheta ai acces in toate colturile rezervorului cu mana... poti sterge cu un prosop. in nici un caz nu se spala cu apa... eventual cu diluant sau alcool tehnic daca e chiar fff murdar, daca nu e destul sa stergi bine cu unu/ mai multe carpe/prosoape/lavete... eu am facut operatiunea asta si e relativ simpla...rezultatul un rezervor curat si lipsa emotiilor ca ingheata motorina,respectiv apa ... atentie cand se scoate sonda ca are un plutitor... |
Mar 9 2010, 05:51
|
|
|
Membru Level 2 Posturi: 153 Înscris: 7-March 09 Membru numărul: 43.313 Număr auto: MM 05 BLD Oraş: Sighetu Marmaţiei Maşina: Seat Toledo 1.9 TDI 90 CP |
e mai simplu sa scotit de sub bancheta unde e si plutitorul,nu se intampla nimica,eu am bagat 30 de litri de benzina din greseala,masina fiind evident disel:),noroc ca miam dat seama pe la ultimi stropii,si am scos tot mai putin vreo 4,5 litri de benzina amestecata cu motorina,dar am facut plinul de motorina peste el,si nu sa intamplat nimic
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2010 - 16:22 |