IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Reguli specifice ariei

In aria "Masina mea" este permisa discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic doar pentru masinile din grupul VAG.
Sunt interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

Se interzice postarea fisierelor video, a imaginilor, a link-urilor sau adreselor web unde sunt gazduite fisiere video ori audio sau a relatarilor despre incalcari explicite ale legislatiei, pe care le-ati reusit cu autoturismul (sau orice alt mijloc de locomotie) si au cea mai mica legatura cu viteze peste limita legala, curse ilegale de masini si/sau alte activitati ilegale/imorale.
In concluzie trebuie sa retineti ca nu se accepta discutiile de orice natura si sub nicio forma privind curse ilegale, liniute, comportamente agresive, injurii, remarci acide sau, din contra, laude care sa promoveze aceste abateri. Orice incalcare a acestui paragraf va fi sanctionata cu stergerea respectivului post si warning atat pentru autor cat si tuturor celor care participa sau dezvolta o astfel de discutie.

De asemenea, avand in vedere natura mai "speciala" a discutiilor din aceasta arie, moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge orice post fara explicatii suplimentare.
Eventualele reclamatii pe aceasta tema nu vor fi luate in considerare.

4 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> My ride... MKV GT Sport
spydy
post Jun 3 2009, 13:42
Post #1

Membru vwForum

Posturi: 85
Membru numărul: 39.748
Oraş: Braşov
Maşina: vw mkV GTsport 2008 1.9 TDI BLS

My GT : motor 1.9 tdi ~140cp ,
comenzi pe volan,
pachet iarna (scune incalzite,spalator faruricu duze incalzite,duze spalat parbriz incalzite,indicator BC nivel lichid de parbriz )
tapiserie pile cu alcantara
rcd cu MP3 si 10 boxe
10 air-bug'uri
jante Zandvoort 225/45/17 pirelli PZERO rosso
BC +
stopuri hella pe led
led day light tip A6
Attached File(s)
Attached File  vw_1.JPG ( 194.32KB ) Number of downloads: 560
Attached File  vw_2.JPG ( 131.53KB ) Number of downloads: 390
Attached File  3.JPG ( 61.96KB ) Number of downloads: 278
Attached File  100_5926___Copia.JPG ( 78.46KB ) Number of downloads: 376

Go to the top of the page
PM
+Quote Post
B_U_T
post Jun 3 2009, 13:50
Post #2

Nick anterior: But_Fns

Posturi: 721
Membru numărul: 20.287
Număr auto: N/A
Oraş: Ploieşti
Maşina: Volkswagen Skoda Passat &Octavia2 1.9TDI&1.9TDI

Frumoasa masina.Imi plac stopurile mult ! Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea!
P.S cat ai dat pe ea si cati km are?

This post has been edited by But_Fns: Jun 3 2009, 13:50
PM
+Quote Post
Auras
post Jun 3 2009, 15:49
Post #3

Membru Level 2

Posturi: 867
Membru numărul: 11.369
Număr auto: BZ 19 ARL
Oraş: Galaţi
Maşina: Seat Toledo 2003 1M ARL 150+cai

Frumos foc Mk5-ul alb, pot sa spun ca este una dintre cele mai frumoase culori disponibile.
Jantele vopsite in acest mod arata foarte bine, pot sa spun ca rivalizeaza foarte bine cu modelele de jante aftermarket cu negru-chiar sunt speciale. Triplele imi plac foarte mult si mi-as lua si eu pentru golf dar pacat ca sunt foarte scumpe si nu ma indur sa dau atatia bani pe asa ceva.
Ca si recomandari pune-i fusta spate de Gti dar vopsita partea de sus, uite si o poza ca sa iti dai seama cu masina unui coleg de forum.
Renunta la ledurile alea de 2 lei de langa proiectoare ca se vede clar ca nu sunt de acolo.
Asteptam sa vedem cu ce te lauzi la interior si inca o curiozitate, cum de e masina cu nr de Italia? A ajuns Vwforum si in Italia? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by Auras: Jun 3 2009, 15:51
Attached File(s)
Attached File  picture022mc0.jpg ( 150.15KB ) Number of downloads: 344

PM
+Quote Post
Circoloco
post Jun 3 2009, 16:22
Post #4

Membru Level 2

Posturi: 276
Membru numărul: 16.307
Oraş: Constanţa
Maşina: Vw Bora 1.9 TDI 115Hp +

Forte frumoasa, chiar imi place. Si eu sunt pentru eliminarea ledurilor din bara. Mai ales ca, la cel de pe dreapta au inceput sa se arda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ai putea sa renunti si la siglele Golf si Tdi pentru un haion mai "curat". Sa o stapanesti sanatos (IMG:style_emoticons/default/icon_thumright.gif)
PM
+Quote Post
spydy
post Jun 4 2009, 00:44
Post #5

Membru vwForum

Multumesc pentru urari (IMG:style_emoticons/default/icon_thumright.gif)
Masina am cumparat-o de noua din IT pentru ca eu acum aici locuiesc, este din 2008 iulie (comanda 20 februarie) am 29m km si se apropie prima revizie.
DA,cum am scris PRIMA revizie care ma costa in jur de 215 E,pentru ca aici reviziile la VW diesel se fac la 2 ani sau 30m km(prima )iar restul din 30 in 30.
Cu toate accesoriile pe care le-am vrut,a costat 24500 si am avut o reducere de 2000, dar facand un fel de casco pe trei ani am ajuns iar la 24500.

Vreau sa spun ca aici varianta GT vine in standard cu: jante pe 17 zandvoort,piele(la alegere alcantara sau piele simpla),BC+.

Stopurile le-am cumparat la o luna dupa masina si au costat 280E,dar mentionez ca am avut o problema cu cel din dr pentru ca a venit cu un led ars . La-am schimbat si totul a fost ok inca o luna ,cind in bord a iceput sa se aprinda martorul de BEC ARS dar totul functioneaza.Lucrul asta se inampla numai daca las masina in soare si la temperaturi de peste 28 grade in rest nu am probleme .Nu am reusit sa ii dau de cap dar sper sa rezolv acum la revizie cu o scanare a erorilor.

Spoilerul de GTI urmeaza sa vina si el,dar fondurile astea ma omoara (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ,eu as fi vrut spoilerul de EDITION 30 dar la 430E mi se pare exagerat,asa ca ramin si eu la GTI standard.Mi se pare chiar frumos si cu spoler de GTI normal iar cel din poza m-a inebunit .Oricum multumesc de sfat pentru spoiler si sigle dar eu, sint PENTRU sigle .Ledurile am sa le dau jos cind o sa imi pun faruri day light gen AUDI,adica curind (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
PM
+Quote Post
Circoloco
post Jun 4 2009, 07:30
Post #6

Membru Level 2

Eroare de bec ars se rezolva cu montarea unui releu de tensiune sau a unei rezistente mai mari (care sa nu se incalzeasca prea tare si sa iti topeasca ceva pe acolo) pe plusul unui stop. Garantat nu vei mai avea probleme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Asa am patit toti cu TDI si leduri aftermarket. E vorba de martorul de bujie incandescenta. Daca vrei sa citetsi mai multe exista un topic. http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=23025.

PS: Daca chiar vrei daylight in bara, renunta la proiectoare. Nu cred ca o sa fie prea estetic ambele pe aceeasi grila, mai ales daca le si aprinzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Bafta!
PM
+Quote Post
spydy
post Jun 4 2009, 12:46
Post #7

Membru vwForum

asa ceva as vrea dar sint cam scumpe in acest moment
Attached File(s)
Attached File  devil_eyes.jpg ( 46.66KB ) Number of downloads: 216

PM
+Quote Post
dudu
post Jun 4 2009, 13:09
Post #8

Moderator

Posturi: 2.536
Membru numărul: 3.944
Număr auto: K S E
Oraş: Bucureşti
Maşina: VW Golf Mk5 GT 2007 1.4 TSI 170CP

frumoasa masina... personal as merge pe jantele intr-o culoare, fie negre, fie standard... argintiul putin ramas pe ele nu se "pupa" cu restul masinii...
Poate si niste praguri GTI ar merge
Ma repet... parerea mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

PS: rugaminte: modifica titlul topicului in GTSport pentru a nu induce un pic in eroare... Chiar ma bucuram ca am mai gasit un GT pe forum insa m-am inselat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
PM
+Quote Post
Auras
post Jun 4 2009, 13:39
Post #9

Membru Level 2

Posturi: 867
Membru numărul: 11.369
Număr auto: BZ 19 ARL
Oraş: Galaţi
Maşina: Seat Toledo 2003 1M ARL 150+cai

Farurile chiar nu sunt scumpe, ba chiar am vazut ca le aduce un coleg de pe forum cu 230E acum mai nou, deci s-au mai ieftinit.
Poti lua legatura cu colegul Andretti care si-a pus de curand modelul asta de faruri pe MK5-ul sau si zicea ca este foarte multumit de luminozitatea lor, dar cu xenon Aftermarket pe ele.
Pune odata pozele alea de la interior sa vedem tapiseria din piele cu alcantara.

This post has been edited by Auras: Jun 4 2009, 13:40
PM
+Quote Post
Circoloco
post Jun 4 2009, 13:43
Post #10

Membru Level 2

Eu zic sa mergi pe OEM si sa renunti la leduri in bara, daylight si alte "prostioare". Cumparati farurile originale daca vrei sa faci o treaba ca-lumea si de bun gust, SAU din cate am inteles exista si un fel de replici a celor OEM dar macar arata cum trebuie. (IMG:style_emoticons/default/icon_thumright.gif)
PM
+Quote Post
spydy
post Jun 4 2009, 14:25
Post #11

Membru vwForum

cam asta e interiorul si sint foarte multumit de el (IMG:style_emoticons/default/blah.gif)

in privinta farurilor ma batea gindul la un xenon original ,dar cam multa bataie de cap
singura solutie ramin farurile tip xenon

Ca sa evit pierderea garantiei mi-am cumparat becuri PIAA de care sint foarte multumit si dau o lumina de 4700K asa spun ei (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) , lumina este alba si fi foarte asemanatoare cu xenonul
Attached File(s)
Attached File  100_5947.JPG ( 95.72KB ) Number of downloads: 285
Attached File  100_5943.JPG ( 97.07KB ) Number of downloads: 239
Attached File  100_5945.JPG ( 88.3KB ) Number of downloads: 198
Attached File  100_5946.JPG ( 113.39KB ) Number of downloads: 376

PM
+Quote Post
msclemike
post Jun 4 2009, 14:29
Post #12

Membru vwForum

Posturi: 94
Membru numărul: 17.265
Oraş: Cluj-Napoca
Maşina: VW Touareg V10

QUOTE (Circoloco @ Jun 4 2009, 14:43) *
Eu zic sa mergi pe OEM si sa renunti la leduri in bara, daylight si alte "prostioare". Cumparati farurile originale daca vrei sa faci o treaba ca-lumea si de bun gust,................

Exact...nimic nu arata mai bine decat un MK5 OEM, nu fel si fel de "tuninguri", faruri sau alte prostii, alea is kithcuri care sa te faca sa crezi ca iesi in evidenta cand colo umbresti ce inseamna marca unei masini.
PM
+Quote Post
spydy
post Jun 4 2009, 14:29
Post #13

Membru vwForum

Am uitat (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

unde pot gasi si eu codurile secrete pt climatronic??
PM
+Quote Post
gbrgeorge
post Jun 4 2009, 20:23
Post #14

Membru Level 2

Posturi: 240
Membru numărul: 40.454
Număr auto: b-44-rbg
Maşina: volkswagen golf 5 2004 2 tdi 140+ cp

bravo prietene, super masina, si motorul e ok, interiorul nu mai zic. daca tot ti-ai luat-o noua de ce nu ai aruncat si o navigatie inauntru ? cand am vazut poza aia cu ledurile din bara credeam ca faci misto de noi (IMG:style_emoticons/default/blah_.gif)

ia-ti faruri OEM cu lupa. nu o sa regreti
PM
+Quote Post
vali_devill
post Jun 5 2009, 03:48
Post #15

Membru Level 2

Posturi: 521
Membru numărul: 34.488
Număr auto: TZY&AOS
Maşina: VWGOLF3GT&5GT MK3&MK5 90HP&170HP

(IMG:style_emoticons/default/offtopic.gif) @dudu:pai exista,si e identic cu al tau.am sa ii fac o baie si o sedinta foto!
PM
+Quote Post
Acidutzul
post Jun 5 2009, 19:38
Post #16

Membru Level 2

Posturi: 411
Membru numărul: 13.132
Număr auto: B 80 ASG
Maşina: Volkswagen Golf Mk5 2.0TDIPD 140+CP

Draguta foc! Si interiorul e frumos si deosebit. Nu-mi plac in schimb ledurile din bara.

Sa o stapanesti sanatos!
PM
+Quote Post
spydy
post Jun 8 2009, 22:48
Post #17

Membru vwForum

Acidutzu l:icon_thumright: Plecaciune pentru complimente (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dupa cum spuneam la leduri am sa renunt , dar numai in momentul in care am sa schimb farurile si dupa cautarile din ultima saptamina de pe net cred ca se va intimpla curind ,ca am gasit ceva xenon look si nusint chiar scumpe undeva la 400E Sau cele mentionate mai sus la 230 - 270E

PM
+Quote Post
Circoloco
post Jun 9 2009, 05:16
Post #18

Membru Level 2

XENON look (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Fa alegerea asta si nu o sa regreti, crede-ma. No more aftermarket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
PM
+Quote Post
dudu
post Jun 9 2009, 11:40
Post #19

Moderator

Posturi: 2.536
Membru numărul: 3.944
Număr auto: K S E
Maşina: VW Golf Mk5 GT 2007 1.4 TSI 170CP

QUOTE (vali_devill @ Jun 5 2009, 04:48) *
(IMG:style_emoticons/default/offtopic.gif) @dudu:pai exista,si e identic cu al tau.am sa ii fac o baie si o sedinta foto!

vali, le stiu pe toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... tb sa particip si eu la sedinta aia foto de care spui
Scuze initiatorului de Offtopic

Ontopic:
subscriu parerii ref la faruri... din punctul meu de vedere, nu am gasit faruri care sa vina f bine pe G5 in afara de OEM si xenon lookul de la hella
oricum nu sunt adeptul AE, DRL Audi style, etc insa e doar parerea mea
PM
+Quote Post
spydy
post Jun 15 2009, 01:11
Post #20

Membru vwForum

@dudu: o sa urmeze si xenon lookul hella si da,am sa renunt cit de curind la leduri,pe care vreau sa le pun la usi (cand deschise usa se facu' lumina) (IMG:style_emoticons/default/blah_.gif)

In sfirsit dupa ce am terminat de citit aproape tot ce era pe forum(de mi sau unflat ochii (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) )am ajuns la concluzia ca ar trebui sa intreb pe cineva cu experienta despre urmatoarele:

pentru BC+ se pot activa functiile cu VAG COM'ul: coming,living home
mirror down pentru marsarier
aprinderea proiectoarelor la virare singa dreapta(semnalizare)

A venit si timpul sa fac prima revizie la 30000,sint programat pe 24 iunie .Din cite am inteles va trebui sa se faca urmatoarele

-schimb ulei+filtru
-clima (nu cred ca este nevoie ca l-am schimbat eu)
-verificari specifice

(IMG:style_emoticons/default/sad3.gif) toate costa 185 E

multumesc pentru aprecieri si pareri pro (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sau contra (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

DRIVE SAFE
PM
+Quote Post

4 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 3rd September 2010 - 07:38